Dubravko Kontent novi potpredsjednik VGČ Brezovica

Autor: Željko Buzov 5/3/2014 12:49

Dubravko Kontent, s Nezavisne liste Marine Pucević, postao je novi potpredsjednik vijeća gradske četvrti Brezovica. Na tom mjestu naslijedio je dosadašnju vijećnicu Marinu Pucević, koja je mandat stavila na raspolaganje, zbog odlaska na drugu dužnost.

Kontent je postao član Vijeća kao njezin izborni zamjenik, pa je na istoj sjednici primljen u Vijeće i svečano položio prisegu.

U sklopu redovnih aktivnosti, Vijeće je odobrilo novčana sredstva za organizaciju obilježavanja Dana branitelja Grada Zagreba.

Osim toga, skromni financijski iznosi, na teret ‘ostalih nespomenutih rashoda’ gradskog proračuna odobreni su Podružnicama umirovljenika iz Brezovice i Horvata, KUD-u Kupinečki Kraljevec, KUD-u ‘Sveta Ana’ iz Odranskog Obreža i DVD-u Brezovica.

U okviru svojih nadležnosti, Vijeće je donijelo zaključke o rasporedu korištenja prostorija mjesnih samouprava na području četvrti. Tako su osigurani termini za rad političkih stranaka, dobrovoljnih vatrogasnih društava i građanskih udruga, koje djeluju u Brezovici.