Doček Nove godine u gradovima Zagrebačke županije

Doček nove godine

Autor: TM, Izvor: www.zagrebacka-zupanija.hr 12/28/2016 14:49

 Već tradicionalno u Samoboru vas očekuje dvostruki doček Nove godine na glavnom gradskom trgu. Novogodišnji doček za djecu počinje već od 10:00 sati uz koncert Ivane Marić, a najmlađe posjetitelje očekuje raznolik program u Dječjem kutku Laboratorija zabave. Večernja zabava počinje u 22:00 sata u ritmu valcera, a svi posjetitelji moći će uživati u besplatnom kuhanom vinu i češnofki to go.  

U Jastrebarskom će se glazbeni program uz Gospodare tambura odvijati na pozornici pod kupolom te na klizalištu na Strossmayerovom trgu. Program počinje u 21:30 sati otvaranjem igri na ledu uz bogatu ugostiteljsku ponudu.  

U Svetoj Nedelji na Trgu Ante Starčevića novogodišnji program započinje u 22:30 sati uz grupu „Falset“ u grijanom šatoru, a posjetiteljima će se dijeliti kuhano vino.

Silvestarski program u Svetom Ivanu Zelini odvija se na Trgu Ante Starčevića i započinje već u 10:30 sati dječjim dočekom Nove godine, dok će večernji program početi u 19:00 sati.  

Velikogoričani će u Novu godinu ući na Trgu Stjepana Radića i to od 18:00 sati na dječjem dočeku uz Djeda Božićnjaka te znanstveno-edukativne radionice. Novogodišnji program za odrasle, također na Trgu Stjepana Radića, počinje u 21:30 sati uz ritmove TS Alibi i benda Retrodukcija. Uz ponoćni vatromet, posjetitelji će uživati i u kuhanom vinu. 

Tradicionalno, doček Nove godine na otvorenom u Vrbovcu se održava na Trgu Petra Zrinskog. Program započinje u 22:00 sata, a za dobru zabavu pobrinut će se tamburaški sastav „Svita“. U ponoć će okupljeni uz prigodni vatromet moći zaplesati valcer. 

U sklopu „Ledene bajke“ u Zaprešiću dječji doček Nove godine je u petak, 30. prosinca uz besplatno klizanje i „Kuc-kuc“ vatreni tulum. Odrasli će Novu godinu dočekati na Silvestrovo, na Trgu Ivana Pavla II, a za vrhunsku zabavu pobrinut će se Gazde. 

U Ivanić-Gradu doček Nove godine organiziran je na Trgu Vladimira Nazora, a zabavni program počinje u 21:00 sati.