Divlji Dječak predstavlja svoj treći singl „Opet u mraku“

Za pjesmu je snimljen i video spot, koji je režirao Hrvoje Wächter, a snimali su Zvonimir Antunović, Domagoj Skutari i Karlo Lucić

Foto: Press materijal

Iza benda Divlji Dječak dva su uspješna singla, obrada Bajagine pjesme Kad hodaš i autorski singl Ja kažem da, koje ste često imali prilike čuti u eteru hrvatskih radijskih postaja.

Za novi singl Opet u mraku tekst i glazbu potpisuje Marko Mršić, koji je ujedno i forntman benda, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Toni Lović iz regionalno popularnog benda Zabranjeno Pušenje. Pjesma je snimana, miksana i masterizirana u studiju Plavi Film u Zagrebu.

Kako je pjesma nastala govori nam autor i frontaman benda Marko Mršić: „Pjesma Opet u mraku nastala je kao rezultat nesnalaženja u ljubavnim odnosima i vlastite prevrtljivosti koja je utjecala na sva moja loša iskustva.“

Za pjesmu je snimljen i video spot, koji je režirao Hrvoje Wächter, a snimali su Zvonimir Antunović, Domagoj Skutari i Karlo Lucić. Sniman je na lokacijama Aerokluba Brod i S.Oliver Puba u Slavonskome Brodu na kojima se ekipa odlično zabavila, ali profesionalno odradila posao, što svakako možete provjeriti u video spotu.

Podsjetimo, Divlji Dječak počinje s radom 2015. godine u postavi: Tomislav Pešut, Mario Jurković, Đulio Džaferović, Mladen Aladrović, Josip Tucić i Marko Mršić. Iste godine objavljuje obradu Bajagine pjesme Kad hodaš, koja je ujedno i singl prvijenac. Nakon godinu dana sviranja uglavnom u Slavonskome Brodu i okolici, bend dolazi u kontakt s Tonijem Lovićem iz Zabranjenog Pušenja te 2016. objavljuje prvu autorsku pjesmu pod nazivom Ja kažem da za koju tekst i glazbu potpisuje Marko Mršić. Nakon drastične promjene u postavi benda i kraće pauze, bend nastavlja s radom u današnjem sastavu: Marko Mršić(autor, vokal i ritam gitara), Ivan Kajdiž (solo gitara), Dominik Sirovina (bass gitara) i Damir Šimunović (bubnjevi).