Davorin Štetner novi predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza – HAKS-a

Štetner na čelo dolazi nakon Matka Bolanče koji je nakon šest godina mandata podnio ostavku na mjesto predsjednika

Na redovnoj skupštini Hrvatskog auto i karting saveza održanoj u hotelu
International u Zagrebu dosadašnji pomoćnik predsjednika i dugogodišnji član Upravnog odbora Davorin Štetner izabran je za novog predsjednika saveza.

Hrvatski auto i karting savez – HAKS krovna je organizacija automobilskog i karting sporta Hrvatske i članica Svjetske automobilističke federacije – FIA-e. Štetner na čelo dolazi nakon Matka Bolanče koji je nakon šest godina mandata podnio ostavku na mjesto predsjednika. Štetner, hrvatski poduzetnik i investitor je u poslovnim krugovima poznat i kao predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE, a član je i Vijeća za gospodarska pitanja predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović.

„Zahvaljujem članovima HAKS-a na velikoj podršci i povjerenju koje su mi danas iskazali. Čeka nas puno posla i vjerujem kako će se ubrzo vidjeti i konkretni potezi. Posebnu pažnju posvetit ću kvalitetnim organizatorima natjecanja i vozačima koji čine naš sport!”, istaknuo je Davorin Štetner, predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza – HAKS-a.