Dan općine Klinča Sela

Općina Klinča Sela ovih je dana proslavila 30-u obljetnicu osnutka. Obraćajući se prisutnima na svečanoj sjednici Općinskog vijeća njezin načelnik Miljenko Vučković izjavio je kako je ponosan što ova općina od svojih početaka do dan danas bilježi rast i razvoj.

Upravo u ovom trenutku traju radovi na investiciji od jednog i pol milijuna eura na Sportskom centru Mladost u Klinča Selu- naglasio je načelnik Vučković, kazavši kako se značajna sredstva ulažu i školstvo.

Udruge iz Klinča Sela također su uspješne u povlačenju europskih fondova. Osim toga, Klinča Sela ulaže i u cestovnu infrastrukturu.

Dobri uvjeti života u ovoj općini, udaljenoj 30 km od Zagreba zadnjih godina privukli su priljev stanovništva, i to mladih obitelji.

Svečanoj proslavi prisustvovao je i zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec, čestitao je svim stanovnicima Općine Klinča Sela, ali i načelniku Vučkoviću na svim uspješno provedenim planovima. A u planovima i projektima sudjeluje i Zagrebačka županija koja ima niz planova za ovu općinu.

Područje Klinča Sela danas je veliko gradilište, jer u punom je zamahu ulaganje u gospodarske zone, kao i u stanogradnju. U cijelom ovom kraju, kao i u Klinča Selu vidljiv je napredak u ovih 30 godina. Svega toga ne bi bilo da nije bilo vrijednih ljudi koji su radili za dobrobit svoga kraja.

ČLANAK PROIZVEDEN U SURADNJI SA ZAGREBAČKOM ŽUPANIJOM