Cibona u gostima kod Sonik Puntamike juri završnicu Kupa

U trećem kolu Kupa ''Krešimir Ćosić'' Cibona gostuje u Zadru kod Sonik Puntamike

FOTO: Facebook KK Cibona TEKST: Press materijal

Košarkaši Cibone otputovali su u Zadar, točnije u Jazine, gdje će odigrati utakmicu trećeg kola Kupa ”Krešimir Ćosić’‘ protiv Sonik Puntamike.

Nakon trećeg kola biti će poznati i svi sudionici završnice Kupa u kojoj će igrati osam najboljih momčadi, pa će biti određen i domaćin završnice od strane HKS-a.

– Znamo kakvo je natjecanje Kup. U Kup sistemu natjecanja su iznenađenja uvijek moguća, kako u košarci tako i u svim sportovima. Moramo biti maksimalno oprezni i spremni na utakmicu, posebice mentalno, s dobrom koncentracijom, da bi izbjegli to iznenađenje. Moramo biti spremni kao i za svaku utakmicu da dođemo do cilja, znači da odemo na završni turnir – izjavio je Ivan Velić, trener Cibon.

– Idemo u Jazine gdje nas uvijek čeka uzavrela atmosfera. Pripremamo se za utakmicu kao za svaku, imamo maksimalni respekt prema njima, ali mislim da smo veliki favorit u ovom meču i to pristupom i zalaganjem moramo dokazati i odigrati na najvišem nivou, prvenstveno da prođemo dalje, a i da sačuvamo što je više moguće energije za Cedevitu jer nećemo imati puno vremena za odmor – rekao je Krešimir Ljubičić, igrač Cibone.

Utakmica se igra u Jazinama u četvrtak, 10.01. u 19:00 sati.