Cedevita se sprema na odlazak u Berlin gdje ih dočekuje Alba

Cedevita je ove sezone već u nekoliko navrata pružila dobar otpor jakim ekipama i pobjeda u Berlinu bila bi nagrada za sav trud

U srijedu u 20:00 sati Cedevita u sklopu 3. kola H skupine Top 16 Eurokupa gostuje u Berlinu kod Albe, momčadi u kojoj je nekad kapetan bio današnji sportski direktor Cedevite Matej Mamić.

“Nadam se da možemo odigrati bolje i konstantnije, u boljem ritmu 40 minuta, da nemamo velikih uspona i padova, nego da imamo jednu konstantu. Ukoliko to uspijemo postići, sigurno ćemo doći u priliku da dobijemo utakmicu. Idemo tamo odigrati najbolje što možemo i pokušati ostvariti prvu pobjedu u Top 16 Eurokupa”, izjavio je trener Zagrepčana Veljko Mršić, čija je momčad u dosadašnjim susretima u Top 16 fazi poražena od Valencije i Unicaje.

Alba spada u vrh njemačke košarke, a u oovoj fazi Eurokupa nije lako pobjeđivati. Cedevita je ove sezone već u nekoliko navrata pružila dobar otpor jakim ekipama i pobjeda u Berlinu bila bi nagrada za sav trud.

“Naša skupina je izuzetno zahtjevna i jaka. Treba u 40 minuta cijelo vrijeme biti fokusiran da bi se dobila utakmica. Mi dobro radimo i dobro smo trenirali. Nažalost, imamo jako velik fond utakmica, tako da za pripremu ne možemo ući široko, no kako je nama tako je i drugima. Mislim da smo spremni za utakmicu. Nadam se da ćemo odigrati što bolje pa ako bog da da i pobijedimo”, rekao je Krušlin.

Cedeviti u sastavu trenutno nedostaje samo Marko Tomas, koji je počeo trenirati mogao bi zaigrati već sljedeći tjedan.