Trnsko opet pomaže svoje susjede: Prikupljaju hranu za socijalno ugrožene stanovnike svog kvarta

Živežne namirnice i higijenske potreopštine za svoje susjede u potrebi prikupljat će u prostorijama mjesne samouprave Trnsko svakog dana od 17 do 19 sati

Mladić iz Trnskog jedne je večeri pozvonio na vrata. On i njegov otac nemaju što za jesti. Ne traže novac, ni odjeću, već samo hranu. To je bilo dovoljno da se članovi Vijeća Mjesnog odbora ujedine i organiziraju još jednu humanitarnu akciju.

Živežne namirnice i higijenske potreopštine za svoje susjede u potrebi prikupljat će u prostorijama mjesne samouprave Trnsko svakog dana od 17 do 19 sati. Također pozivaju da javite u Vijeće Mjesnog odbora, ako imate saznanja o obiteljima iz Trnskog kojima bi ovakva pomoć dobrodošla.

Podsjetimo kako ovo nije prvi put da ovaj Mjesni odbor pokazuje veliko srce. I za Uskrs pomažu svoje sustanare kroz akciju ‘Šunka za sve’. Tako je primjerice 2014. godine, zahvaljujući donacijama stanara ovog novozagrebačkog naselja, 12 najpotrebitijih obitelji dobilo pakete u kojima se pronašla ‘šunkica’, jaja, brašno i druge namirnice.