Cedevita slavila protiv Mega Leksa 89:85

Četvrti je period Cedevita otvorila sa 8-2 i vodstvo više nije ispustila, no o pobjedniku se ipak odlučivalo u napetoj završnici

U 18. kolu ABA lige Cedevita je u Domu sportova svladala Mega Leks sa 89:85. Zagrepčani su prvo poluvrijeme završili s vodstvom 44:36, no pali su zadnje tri minute treće četvrtine i u posljednju su dionicu ušli s minimalnim zaostatkom 63:64.

Četvrti je period Cedevita otvorila sa 8-2 i vodstvo više nije ispustila, no o pobjedniku se ipak odlučivalo u napetoj završnici. Gosti su imali napad za pobjedu ili produžetak, no Jovan Novak na devet sekundi do kraja promašio je tricu kod -2 Mege, a Toni Katić je potom u kontri postavio rezultat na završnih 89:85.

U dresu Cedevite Luka Babić upisao je 27 poena, devet skokova i šest asistenicija, Ryan Boatright ubilježio je 14 poena i tri skoka, Miro Bilan 12 poena i devet skokova, a Toni Katić 11 poena, dva skoka i dvije asistencije.

Za goste je Radoslav Spasojević upisao 18 poena i tri skoka, Jovan Novak ubilježio je 16 poena, šest asistencija i tri skoka, a Rade Zagorac 15 poena, četiri asistencije i sedam skokova.