Božo Starčević apsolutni kralj Zagreb Opena: Osvojio peto zlato u nizu!

Na veliku žalost zagrebačke publike, Danijel Janečić koji je hrvao u kategoriji do 67 kg, ozlijedio se tijekom meča s Talijanom Ignaziom Sanfilippom, u kojem je vodio 4-0, zbog čega je u konačnici bio prisiljen predati meč

Press materijal

Na turniru hrvanja grčko-rimskim stilom za seniore UWW Ranking Series: Zagreb Open Grand Prix 2019, hrvatski hrvački reprezentativci osvojili su jedno zlato i dvije bronce!

Na krilima fantastične zagrebačke publike, Božo Starčević potvrdio je apsolutnu dominaciju te u punoj maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu, osvojio peto uzastopno zlato na ovom turniru. U napetom meču i tijesnoj borbi, Starčević je pobijedio izvrsnog i raspoloženog Turčina Yunusa Emre Basara rezultatom 2 – 1.

U jutarnjem dijelu turnira, u borbama za brončana odličja, naši reprezentativci izborili su dva brončana odličja. Ivan Lizatović u kategoriji do 60 kg svladao je Korejca Seunghaka Kima rezultatom 4-3, a u kategoriji do 82 kg Karlo Kodrić slavio je protiv Gruzijca Aivenga Rikadzea, koji je predao meč (0-0).

Na veliku žalost zagrebačke publike, Danijel Janečić koji je hrvao u kategoriji do 67 kg, ozlijedio se tijekom meča s Talijanom Ignaziom Sanfilippom, u kojem je vodio 4-0, zbog čega je u konačnici bio prisiljen predati meč. U kategoriji do 130 kg, naš Marko Koščević izgubio je od Bugara Miloslava Yurieva Metodieva rezultatom 5-1.

Rezultate svih borbi možete vidjeti na web odredištu https://unitedworldwrestling.org/event/grand-prix-zagreb-open-3?tab=results.

 

Press materijal