Bad Copy, Kuzma i Shaka Zulu i Drvored na najvećem studentskom tulumu

Posjetitelje 4. Sveučilišne brucošijade koja će se održati 11. studenog 2017. godine s početkom u 22 sata u zagrebačkom Studentskom centru na čak četiri stagea zabavljat će neka od najpoznatijih imena regionalne glazbene scene

Foto: Ilustracija

Raspjevana i rasplesana atmosfera na stageu ‘Lito ide mala’ garantirana je ako znamo da će ga okupirati splitski kraljevi i veseljaci Kuzma & Shaka Zulu, a nakon njih preuzeti vokalno instrumentalni sastav od 9 članova koji donosi produžetke zabave – Drvored. Beogradski zločesti dečki Bad Copy uvjerit će vas koliko dobro repaju i zašto su miljenici publike gdje se god pojave na stageu ‘Esi mi dobar’. U istom tonu nastavit će i DJ Phil OK.

Na stageu ‘Make some noise’ za vrhunsku zabavu svojim pločama i miksetama pobrinut će se dva vrhunska DJ-a: DJ Flinta i Ivan Rebić (John Rebix). A ako vam je od svega navedenog srcu ipak draža tamburica onda je stage za vas ‘Kad mi padne šešir na čelo’. Tamo vas čekaju Tamburaški Sastav Fini Dečki koji će se pobrinuti da zabava bude ne samo fina nego fantastična te DJ Dexter.

Ulaznice za četvrtu Sveučilišnu brucošijadu možete kupiti po cijeni od 25 kuna u Studentskom centru, ali i u studentskim domovima Stjepan Radić i Cvjetno naselje te na određenim fakultetima. Na dan događanja ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 40 kuna.