Ante Gotovac u vezi s novom maloljetnicom

Antiša

Autor: Mustafa Topčagić 12/13/2009 15:43

Adria Casino i lounge bar Flash proslavili su svoju prvu obljetnicu rada u Novoj galeriji na Zagrebačkoj aveniji. Zbog blizine Zaprešića ili nekog drugog razloga, na proslavi su svirale dvije grupe iz tog susjednog gradića: Smile Provokator Band i Connect, kao njihovi gosti.

>>POGLEDAJTE KAKO SE ZABAVLJAO ANTIŠA

U Smile Provokatoru bubnjeve svira poznati fotoreporter Marijan Delija, kojem je to u posljednje vrijeme glavna preokupacija. Njegova grupa, koja stilom podsjeća na Manu Chao, predstavila je i spot za pjesmu “Ne mogu te izbiti iz glave”. Oni su bili zvijezde večeri sve dok kroz vrata casina nije prošao Ante Gotovac, u pratnji nove djevojke, 17-godišnjakinje Ivone Medić i njezine prijateljice Džemine. S njima je došla i Sabina Ćedić s dečkom, a svi su bili u više nego u prisnim odnosima i zaboravili na nedavne nesuglasice.

Uzvanici su okušali sreću za ruletom, poker aparatima i ostalim kockarskim “mašinama”, organizirana je i tombola, a Katarina Rautek ih je počastila s dvije pjesme koje nisu na repertoaru njezina ET-a.