Akademičari žele nastavak dobrog niza

Odbojkaši Mladosti pažljivo slušaju upute trenera Malevića

Autor: Boris Matijašević 11/20/2009 16:50

Odbojkaši Mladosti sutra će u Domu odbojke Bojan Stranić ugostiti slovensku momčad Salonit iz Anhova. Utakmica je to 8. kola Srednjeeuropske lige u kojoj “akademičari” zasad vrlo dobro guraju, te se nalaze na trećem mjestu s omjerom pobjeda i poraza 5:2, dok su njihovi sutrašnji protivnici, aktualni doprvaci “dežele” na sedmom mjestu.

Sutrašnju utakmicu najavio je Bojan Mirković, standardni prvotimac i neslužbeni klupski glasnogovornik.

-.-Privatni arhiv Bojana Mirkovića-.-slavlje odbojakša Mladosti nakon pobjede u Slovačkoj– Dosadašnji rezultati u Srednjeeuropskoj ligi i trenutni poredak na tablici sugeriraju našu pobjedu. No, Salonit je puno bolja momčad od sedmog mjesta koje zasad drži. Prošle sezone s njima smo igrali pet setova i pobijedili. Ako budemo na razini dosadašnjih igara vjerujem da ne bi trebalo biti problema. Igramo dobro, lijepo i učinkovito, te marljivo treniramo. Najmlađa smo močad, ne samo u Srednjeeuropskoj ligi već i u Europi, a već smo tri godine u ovom sastavu tako da se odlično poznajemo – izjavio je Mirković.

Nažalost, Mladost neće igrati u punom sastavu. Gripa, srećom, ona obična, za krevet je prikovala Željka Noića, kapetana i najiskusnijeg igrača, te Sašu Ivaniševića, drugog dizača. Takva je situacija od početka sezone – stalno netko nedostaje. Usprkos tome “akademičari” pružaju odlične igre i postižu pobjede. Vjerujemo da će tako biti i suta. Utakmica u Domu odbojke Bojan Stranić počinje u 17 sati, a ulaz je kao i uvijek besplatan.