Rekli mu da ne mora napraviti rezervaciju, a onda ga nisu pustili u autobus

Odgovor o ovom nesvakidašnjem slučaju potražili smo na Autobusnom kolodvoru Zagreb.

Gledatelj emisije Zagrebancija se žali na komunikaciju djelatnika Autobusnog kolodvora Zagreb i prijevoznika tvrtke Pepeks. Naime, došao je na kolodvor potvrditi povratnu kartu, djelatnica na šalteru mu je rekla da ne treba rezervaciju već da samo s kartom dođe u autobus u željenom terminu. Kad je došao nakon par dana kako bi otputovao, vozači ga nisu pustili u autobus jer nema rezervaciju.

S njegovim problemom obratili smo se Autobusnom kolodvoru Zagreb.

“Nemamo saznanja o navedenom slučaju, te prije svega pozivamo korisnika da se javi izravno nama radi utvrđenja okolnosti ovog slučaja. Podružnica uredno prodaje rezevacije za povratne karte, te nam nije jasno zašto bi netko od naših djelatnika dao krivu informaciju. Ako jest, svakako moramo obaviti razgovor s djelatnicom koja je to učinila. U prostoru centralnog hola Autobusnog kolodvora Zagreb nalaze se i blagajne tvrtke Zovko bus, ali i one bi trebale prodati rezevaciju za povratnu kartu. Korisniku se svakako ispričavamo ako je imao neugodnosti, te ga pozivamo da se javi izravno na naš e-mail reklamacije@akz.hr“, odgovorili su nam.

Emisiju Zagrebancija možete pratiti svakim radnim danom u 19 sati na Jabuci TV. Pozivom na broj 01/78 999 33 postavljate svoje pitanje u eteru.