9. festival Samoborske češnofke

Predstavit će se 30-ak izlagača, koji će sudjelovati u ocjenjivanju najbolje češnofke, te prema visini ocjena dobiti nagrade

Press materijal

U Kleščićevoj ulici u Samoboru pod pokroviteljstvom Grada Samobora za vikend, 14. i 15. travnja 2018., održati će se Festival samoborske češnofke.

Organizacija manifestacije koja ove godine bilježi 9. godinu održavanja ima za ciljeve predstavljanje i njegovanje tradicijskog načina proizvodnje gastronomske delicije – autohtone samoborske češnofke, te poticanje potrošača na potrošnju i uživanje u tradicionalnim proizvodima samoborskog kraja.

Ilustracija

Program kreće u 9.00 sati, a samoborske češnofke pripremat će i nuditi za degustaciju samoborski mjesni odbori, gradske četvrti i profesionalni proizvođači okupljeni u Udruzi Samoborska češnofka. Predstavit će se 30-ak izlagača, koji će sudjelovati u ocjenjivanju najbolje češnofke, te prema visini ocjena dobiti nagrade.

Organizator Sajma je Grad Samobor, tehnički koordinator je Poduzetnički centar Samobor d.o.o., a suorganizatori su Turistička zajednica Samobor i Komunalac d.o.o. Samobor.

Grad Samobor nudi i ugodne trenutke u predivnom ambijentu prirode, šetnica te uživanje u neodoljivim – samoborskim češnofkama.

Press materijal