Žestoka ženska tučnjava u ringu u Samoboru

Autor:: Radio Samobor 12/7/2009 13:34

U organizaciji Kyokushinkai saveza Hrvatske i Kikboxing kluba TNT Samobor pred prepunom dvoranom Osnovne škole Bogumil Toni uspješno je održan 4. po redu Ultimate fight challenge turnir.

U 12 borbi snage su odmjerili borci iz Slovačke, Slovenije, Poljske i Hrvatske. U finalu turnira osmorice po K-1 pravilima pobjedu je odnio Slovak Fero “pit bull” Boban koji je nakon četiri runde, odlukom sudaca, pobijedio odličnog mladog Slovenca Jania Vintara.

Borba večeri između Samoborca Nenada Šančića i Patrik „styx“ Schlesingera počela je oštrim napadom Schlesingera desnim krošeom koji pogađa Šančića, ali Šančić ne staje nego kreće opet koljenom, te nakon manje od minute, direktom i jakim aperkatom ruši Slovaka koji ni nakon brojanja suca nije u stanju nastaviti borbu. Šančuću je to već peta pobjeda u prvoj rundi u nizu.

U borbama prema MMA pravilima pobjedu nad Urošom Zorićem iz Drenja odnio je Damir Geušić iz kluba domaćina, dok je Andrija Šančić iz TNT Samobora izgubio gušenjem od Slovenca Lemy “the dog” Krušića, a Jasmin Solaković TNT Samobor predao je, u drugoj rundi, borbu Karlu Horvatu iz Drenja.

U ženskoj borbi između Petre Levičar iz susjednih Brežica i Poljakinje Agnieske Reslinske po prvi puta u Samoboru su nastupile žene i pokazale zavidnu tehniku i srčanost, te na kraju meč završile neriješeno.