Željko Samardžić u Zagrebu pjeva najveće hitove

Željko Samardžić najavio je veliki kocert u zagrebačkoj Areni

Autor: Sarah Srdar 12/3/2013 15:08

Club Roko poziva sve na koncert Željka Samardžića koji će se održati u tome klubu u petak, 6. prosinca, kada će jedna od najvećih zvijezda regije svojim nastupom uživo rasplesati i uveseliti sve željne odlične zabave.

– Na moje koncerte dolazi većinom mladi svijet, a to je nešto što me posebno raduje, jer mi mladi produžuju vijek. Planiram svirati dok god me zdravlje posluži, a već smišljam nove pjesme za neka buduća vremena – rekao je ‘Stari lav’ jednom prilikom.

Željko Samardžić rođen je u Mostaru, gdje je i proveo najranije djetinjstvo. Pjevanjem se počeo baviti u srednjoj školi imitirajući već tada poznatog Kemala Montena. 1970. godine zapažen je njegov nastup na Prvom Pljesku u Banja Luci. 1995. godine nastupa na festivalu Pjesma Mediterana u Budvi gdje njegova pjesma „Sipajte mi još jedan viski“ dobiva odlične kritike i otvara mu vrata glazbenog svijeta.

„Kompas za ljubav“, „Letnja draga“, „Nemam ja toliko kofera“, „Pokaži mi šta znaš“, „Ljubavnik“, „Stari lav“ – samo su neki od hitova koji će vas dobro zagrijati u Clubu Roko u petak, 6. prosinca iza 23 sata. Svoje ulaznice nabavite u pretprodaji u Clubu Roko po cijeni od 50 kuna.