Zajedno na humanitarnom `Koncertu za Ines`

Koncert za Ines

Autor:: R.I. 3/3/2011 11:04

Večeras na ‘Koncertu za Ines’ bendovi zagrebačke rock scene Ramirez, Elemental, Kinoklub i Markiz u klubu Boogaloo, od 20 sati, sviraju humanitarni rock maraton kojim se žele prikupiti sredstva za liječenje i poboljšanje uvjeta života 29-godišnje Zagrepčanke Ines Habek koja se već četiri godine hrabro bori s karcinomom dojke.

Popularna domaća rock imena pokazat će svoju humanost, ali i predstaviti nove materijale kojima će najaviti aktivno proljeće i ljeto. Riječ je o jedinstvenoj prilici da publika čuje ove popularne gradske bendove u jednoj večeri na istom mjestu. Sav prihod od ulaznica za ovaj spektakl bit će doniran na račun Ines Habek, a mogu se na po cijeni od 50 kuna  kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Eventim ticketshop – Jurišićeva 2a – 01/4827 296

Videoteka Altamira- Kvaternikov trg – Nemčićeva 4 – 01 /2331 555

Videoteka Net – Braće Domany 6 – Srednjaci

Klub Boogaloo – Ul. Grada Vukovara 68

Rockmark glazbena knjižara – Berislavićeva 13

Ines Habek je 29-godišnja je djevojka oboljela je od raka dojke u 24 godini života. Bio je to agresivni brzorastući tumor koji su najprije, u Njemačkoj gdje je tada živjela, liječili kemoterapijom, a zatim kirurški, mastektomijom. Ova mlada žena zaštitno je lice prošlogodišnje kampanje udruge za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka dojke “Sve za nju” koju je podržao i fotograf Damir Hoyka izložbom ‘Dvadesetijedna’ fotografija oboljelih žena. Njezina borba za život unatoč ustrajnosti i otpimizmu još uvijek nije završila, zato se nadamo da je „Koncert za Ines“ prilika u kojoj svatko može dati svoj mali doprinos njezinom ozdravljenju. Ines je zaslužila živjeti, pomozimo joj u tome.