Zagrebački Mladost Iskon i Dr. Časl bez poraza

12/14/2009 12:47

Jedini neizvjestan susret odigrao se u Puli, gdje su stolnotenisači Pule ugostili Donat. Puljani su do pobjede došli tek u odlučujućem, sedmom meču u kojem je Saša Stankovski bio bolji od Tomislava Kolareka.

U preostalim susretima stolnotenisača, Libertas je bez problema ostvario pobjedu u Splitu, Dugo Selo je Industrogradnji prepustilo dva boda, dok je Dr. Časl na gostovanu kod Vodovoda ispustio samo jedan set, te je tako sa devet pobjeda jesenski završio na prvom mjestu.  Drugi je GSTK Zagreb sa sedam pobjeda i dva poraza, a isti učinak ima i Libertas.

Kod stolnotenisačica su favoritkinje upisale lake pobjede. Bjelovar je sa 4:0 slavio kod FRIM-a, Aquaestil je sa 4:2 bio bolji od TIS-a, Pula je na gostovanju kod Varaždina slavila sa 4:1, isto kao i Lokomotiva kod Marathona.

Kod stolnotenisačica prvo mjesto s devet pobjeda  drži HASTK Mladost Iskon, slijedi Bjelovar s osam pobjeda i jednim porazom, te Pula sa sedam pobjeda i dva poraza.

Nadalje, kod stolnotenisačica je jedina neporažena bila Andrea Bobetić (Bjelovar) koja je odigrala 12 susreta i ostvarila isto toliko pobjeda. Najviše susreta je pak odigrala Ivanka Bilobrk (Pula). Bilobrk je u 15 mečeva ostvarila 13 pobjeda. Kod stolnotenisača su najuspješniji bili predstavnici STK. Dr. Časl  – Jia Zeng je u 10 mečeva ostvario 10 pobjeda, Roko Tošić je u osam susreta ostvario isto toliko pobjeda, dok je Tomislav Japec odigrao sedam susreta i ostvario sedam pobjeda.

Prva hrvatska liga nastvalja se sljedeće godine, preciznije, 10. kolo stolnotenisača na rasporedu je 16. siječnja 2010. dok će djevojke 10. kolo igrati 06. veljače.