Zagrebački Antenat i Kawasaki 3p na SkaVille Festu

Kawasaki 3P je 2009. objavio svoj drugi album 'Idu Bugari' koji je par tjedana bio najprodavaniji album u Hrvatskoj

Autor: Bojana Križić 7/5/2010 13:55

Vrućine i ljetni mjeseci već su veliki broj Zagrepčana potjerali iz naše metropole. I dok se neki vješto snalaze tražeći spas na plažama gradskih jezera Jarun i Bundek, većina mladih otputovati će na Jadran tražeći zabavu na nekim pod sve popularnijih festivala.

-.-skaville.org-.-SkaVilleI ove godine, u uvali Voz na otoku Krku, održati će se SkaVille Festival, ‘Meka’ za sve ljubitelje ove glazbene mješavine poznatih nam ritama mente, calypsa, američkog jazza i rhytm’n’bluesa.

Kao i poslijednje tri godine, Skaville u Lijepu Našu dovodi velika imena Ska scene, kao što su madžarski PANNONIA ALLSTARS SKA ORCHESTRA, francuski NOMADES ET SKAETERA i španjolski KASO PERDIDO i THE KLUBA.

Osim njih nastupaju i renomirani bendovi s naših prostora među kojima i zagrebački ANTENAT i KAWASAKI 3P.

Karte rezervirati do 20. srpnja

Sve detaljnije informacije možete saznati na internetskim stranicama Skavilla, a ulaznice možete rezervirati na tickets@skaville.org. Festival traje tri dana, 29., 30. i 31. srpnja, a festivalska ulaznica stajat će vas, s besplatnim kampom i osiguranim tuševima i sanitarnim čvorovima, 160 kuna (150 u pretprodaji), dok su dnevne ulaznice po 100 kuna.