Viši ste od dva metra? Besplatna cuga za vas!

Gordan Giriček na Players Partyju.

Autor:: R.I. 10/27/2010 11:57

Viši ste od dva metra i već ludite zbog toga što gdje god da dođete jednostavno stršite iz mase? Vašim nevoljama stigao je kraj jer večeras u Fly! Baru ne samo da imate mogućnost biti jednak među svojima, već na račun svoje visine imate mogućnost dobiti i besplatnu cugu.

Naime, srijeda je u Fly!- u inače rezervirana za Fly! Honeyz partyje, a ovotjedni je posvećen velikim momcima i seksi ženama. Kao poseban gost iznenađenja na ovotjednom prvom Big Ballers & Sexy Women partyju očekuje vas jedan od najboljih košarkaša u Hrvatskoj povijesti – Gordan Giriček.

Svi vi visoki, ali i niski, zgodni, slatki, zabavni i veseli pridružite se Giri i zabrijte do jutra u Fly!-u uz best of hip-hopa, r’n’b-a i housea koji će za vas i ove srijede miksati legendarni DJ Makro Polo.

Ako ni ovo nije bilo dovoljno da vas nagovorimo da doletite do Fly!-a, dozvolite da vas podsjetimo na totalno seksi Fly! Honeyz i njihove maštovite uniforme koje više otkrivaju, nego sakrivaju. Naravno, i ove će srijede svoje obline istaknuti erotičnim Victoria’s Secret rubljem. Čini se kako nas očekuje još jedna srijeda za pamćenje.