Velika Gorica pruža pomoć mladima

Mjesto je to gdje će mladi moći reći sve što ih muči, od učenja i ponašanja, do do poremećaja u prehrani, seksualnih problema i pitanja, tuge i beznadnosti

Ilustracija

U Goričkom klubu mladih otvoreno je Savjetovalište za mlade u Velikoj Gorici koju provodi zajedno sa Udrugom Ti si ok. Projekt je osmišljen kako bi se pružila pomoć svim mladima koji imaju problema sa odrastanjem, školovanjem, promjenama, zdravljem i obiteljskim odnosima. Moći će o tome razgovarati s osobom od povjerenja te će se pružiti adekvatna pomoć.

– Imali smo i sastanak da vidimo tko se sve bavi savjetovanje i napravili smo mrežu kontakata koji su prisutni na našim stranicama i sa školama koje imaju najveći doticaj sa srednjoškolcima. Savjetovalište je namijenjeno svima između 15 i 30 godina, i važno je naglasiti da u Savjetovalište mogu doći i maloljetni, no uz odobrenje roditelja – istaknula je Mirna Gajski Jolić iz Grada Velike Gorice.

Ilustracija

Mjesto je to gdje će mladi moći reći sve što ih muči, od učenja i ponašanja, obiteljskih odnosa, prijateljskih odnosa, partnerskih odnosa, prilagodbe na promjenu mjesta stanovanja do poremećaja u prehrani, seksualnih problema i pitanja, tuge i beznadnosti, zabrinutosti i tjeskobe.