Večer Imoćana ponovno spojila Bandića i Kikaša

11/24/2009 1:12

-.-Marko Lukunić/Pixsell-.-Dvosatnim kulturno-zabavnim programom u režiji Antuna Vrdoljaka i Vedrana Mlikote u Lisinskom je prestavljena kulturna i povijesna baština Imotske krajine. Uz Gradsku glazbu Imotski, nastupio je KUD Dikovača, KUD Vinjani, Miroslav Škoro, Jole, Lana Jurčević i drugi poznati glazbenici i glumci, a program je vodio Vedran Mlikota.

Čini se da je Imotska krajina te njen glazbeni i ini izričaj posebno omiljen kod brojnih političara koji mahom i potječu iz tog kraja, budući da je ovo očito bila večer na kojoj se u Lisinskom mogao vidjeti gotovo svatko tko nešto na političkoj sceni predstavlja, na to pretendira ili je pak nekoć predstavljao.

>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU S IMOTE U LISINSKOM

-.-Marko Lukunić/Pixsell-.-Našao se tu i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji se srdačno pozdravio i izljubio s Dešom-Mlikotin Tomić, profesoricom Ekonomskog fakulteta u Zagrebu optuženom za korupciju u aferi Indeks, kao i s Antunom Vrdoljakom, redateljem ovog skupa.

Imote je došao poslušati i bivši ministar Dragan Primorac sa suprugom, kao i Slobodan Ljubičić Kikaš, koji je pak rođen u Runovićima. Također, pojavila se i udovica prvog hrvatskog predsjednika Ankica Tuđman sa sinom i snahom te još mnoštvo poznatih lica.

Prihod će biti doniran Centru za odgoj i obrazovanje u Dubravi i Osnovnoj školi Stjepan Radić u Imotskom za uređenje prostorija za rad s učenicima s posebnim potrebama.