Uskrsni zec u Zoološkom vrtu

Ove će godine zabava početi već 11 sati gdje će pisanice na samom početku programa dobiti kraljevi životinja – obitelj lavova

Press materijal

Podjela pisanica stanovnicima Zoološkog vrta, igre i radionice nadahnute zečevima, mnogobrojni atraktivni zabavni sadržaji i darovi iznenađenja za najmlađe – dio je onoga što posjetitelje Zoološkog vrta grada Zagreba očekuje na Uskrsni ponedjeljak, 2. travnja.

Očekuje se bogat prigodni program – mađioničar, edukativne radionice, oslikavanje lica, vesela natjecanja, igranje društvenih igara, čitanje knjiga, fotografiranje sa zekom i priprema poslastica za životinje.

Ove će godine zabava početi već 11 sati gdje će pisanice na samom početku programa dobiti kraljevi životinja – obitelj lavova.

Press materijal

Posjetitelji će se na Zebrinu trgu moći uključiti i u izradu pisanica za druge životinje. Od 13.15 sati njihove će pisanice biti poslužene čimpanzama, nosatim rakunima, kapucinima, merkatima, mungosu, smeđem medvjedu i lemurima.

U kojem grmu leži zec, pitat će se djeca na zabavnom poligonu koji im provjerava spretnost. Nešto drugačije prepreke čekaju ih u igri Zeko hop.

U restoranu Kod morskog lava moći će se uključiti u kreativnu radionicu izrade zečjih ušiju, a za uspomenu će se slikati s uskrsnim zecom.

Press materijal

Kako je imati njušku i brk, mališani će moći doživjeti zahvaljujući oslikavanju lica dok će ostale zabavljati spretni mađioničar.

Udruga Zecovi posjetitelje će upoznavati sa zečevima i kunićima te djeci i roditeljima pojasniti kakav je kunić kao kućni ljubimac.

Među posebno zanimljivim edukacijama je i ona o vidu životinja – radionica koja će se odražati u učionici na edukativnom trgu.

Novu perspektivu na roditeljstvo odraslim će posjetiteljima donijeti edukativna radionica Abeceda roditeljstva – Roditelji 21. stoljeća.

Press materijal

Zmaj Anđelko predstavit će izvanrednu društvenu igru istog već djeci poznatog imena, a djeca željna veće fizičke aktivnosti moći će se uključiti u Olimpijadu za najmlađe.

Dobro raspoloženje dodatno će rasplamsati mažoretkinje i još niz zanimljivih poklončića koji ih očekuju na Edukativnom trgu sve do 17 sati.

Press materijal

Veliki osmijeh na lice djeci će izmamiti i 40 pisanica skrivenih kraj šetnica Zoološkog vrta. Tko ih pronađe, na dar će dobiti slatki paket sponzora.

Press materijal