Tajanstveni sponzor plaća pripreme u Antalyi

Autor: Boris Matijašević 12/9/2009 9:14

Hrvatski dragovoljac s pripremama za proljetni dio prvenstva počinje 14. siječnja. Toga dana, točno u 10 sati na SRC-u Stjepan Spajić u Sigetu trener Damir Mužek pročitat će imena igrača s kojima će ‘crni’ još jednom pokušati ući u Prvu HNL.

Nakon trinaest dana u kojima će trenirati u Sigetu, dragovoljci sele na inozemnu, vrlo atraktivnu destinaciju.

-.-regionalexpress.hr-.-– Najvjerovatnije 27. siječnja letimo za Antalyju. Koliko ćemo tamo točno ostati još se ne zna, ovisi o sponzoru, ali sigurno neće biti manje od deset dana. Manje od toga nam ne bi odgovaralo – kaže Ivica Perković, predsjednik Hrvatskog dragovoljca.

Na upit tko je sponzor koji je spreman platiti pripreme na tako atraktivnoj lokaciji koju redovito posjećuju puno bogatiji klubovi od HD-a, Perković nije želio odgovoriti, iako kako sam kaže, to će vrlo brzo biti poznato. A dotični sponzor je Antalyju odabrao iz slijedećeg razloga:

– Mi smo predložili da se pripremamo negdje u Hrvatskoj uz more, no naš sponzor ima velika očekivanja od Hrvatskog dragovoljca u proljetnom dijelu prvenstva, zato želi da se ozbiljno spremimo – dodaje Perković.

Što se tiče eventulanih dolazaka ili odlazaka iz kluba, za Dragovoljce je sve jasno. Prijelazni rok počinje prvog dana slijedeće godine, a što se HD-a tiče istog dana će i završiti.

– Mi smo već sve dogovorili ali ne želimo izlaziti s imenima dok ne završi prijelazni rok. No, bit će nekih inovacija, vidjet ćete – rekao je na kraju Perković.

Hrvatski dragovoljac očito u proljetnom dijelu misli vrlo ozbiljno. Jesenski dio prvenstva završili su sa pet bodova manje od vodećeg Splita, no po svemu sudeći ta ih činjenica uopće ne zabrinjava. Njihov je cilj uvijek isti – pokušati dohvatiti Prvu HNL.

>> NEPOZNATA DESTINACIJA: NK Lučko na zimske pripreme ide negdje na Mediteran