Sunara: Ambicije Dragovoljca uvijek su velike

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš 8/5/2012 14:33

Prije dvije godine momčad Hrvatskog Dragovoljca igrala je prvu hrvatsku nogometnu ligu. Ipak, bio je to ples za samo jednu sezonu jer su već iste godine ispali iz najvišeg razreda hrvatskog nogometa. Prošle je godine izboren ostanak u drugoj ligi, a krenule su i pripreme za nadolazeću sezonu s kojima je trener momčadi iz Sigeta jako zadovoljan.

– Zasad sam jako zadovoljan kako radimo na pripremama. Skoro cijele pripreme smo odradili u vježbama s loptom, a to je novotarija i zbog toga treninzi nisu dosadni. Bili smo na Kupresu gdje nije tako vruće kao u Zagrebu te smo napunili baterije uoči nastavka priprema u Rijeci – kazao nam je trener Dragovoljca Krešimir Sunara.

Prošle sezone Hrvatski Dragovoljac nakon prvog dijela sezone nalazio se u donjem domu ljestvi druge hrvatske nogometne lige. Zbog toga se uprava kluba odlučila na smjenu trenera i na klupu je zasjeo Krešimir Sunara koji je dotad trenirao HAŠK i rezultati njegovog rada bili su vidljivi u drugom dijelu sezone jer na kraju je Dragovoljac zauzeo osmo mjesto prvenstvene ljestvice.

– Mi smo u jesenskom dijelu polusezone, ako gledamo samo taj dio, završili na trećoj poziciji što je veliki napredak u odnosu na proljetni dio kad smo bili blizu zone ispadanja. Vjerujem da ove godine možemo napraviti dobar rezultat koji će zadovoljiti ambicije kluba – kazao je Sunara.

Iako je Sunara pratio što rade i druge klubovi u ovom prijelaznom roku i koje sve igrače su doveli u svoje klubove o plasmanu ostalih klubova i o najvećim konkurentima Dragovoljcu za ulazak u prvu ligu ipak nije želio.

– Ne bih pričao o drugim klubovima dok ne vidim kako će to izgledati na terenu. Dosta klubova se pojačalo i treba uigrati nove igrače s onima koje već imate na raspolaganju. Mogu pričati samo o svojoj momčadi, a kao što sam rekao, vjerujem da ove sezone možemo napraviti jako puno – za kraj nam je rekao Sunara.