Štrlek: Očekujem punu zagrebačku Arenu u subotu

Manuel Štrlek

Autor:: Tin Jandrašek 2/18/2010 15:09

-.-Goran Stanzl/ PIXSELL-.-Mirza DžombaU subotu, 20. veljače, u 18 sati igra se 8. kolo rukometne Lige prvaka u kojoj Zagreb CO dočekuje norveški Fyllingen koji se nalazi na posljednjem mjestu skupine. No, svi su krajnje oprezni.

– Protivnik je naizgled lagan, ali najgore je kad vas ugrize maleni psić – slikovit je bio u opisu direktor Zagreba Bartol Kaleb, no najavio je ozbiljan pristup utakmici, kao i sportski direktor Božidar Jović.

– U utakmicu moramo ući kao da igramo protiv Ciudada ili Hamburga – izjavio je Jović, a opreznim izjavama priključio se i trener Mirko Bašić.

– Moramo biti ozbiljni, te ukoliko nećemo igrati brzo, možemo si stvoriti neugodnosti – oprezan je bio Bašić, te dodao kako Balić nije potpuno spreman, no kako očekuje da će zaigrati u subotu, dok će njegov mladi suigrač Manuel Štrlek brinuti da na terenu prođe sve u redu.

– Nećemo ih podcijeniti, pogotovo nakon što smo se Norvežanima namučili u prvoj utakmici. Moramo igrati puno bolje u obrani i zabiti što više lakih golova – rekao je Štrlek, te pozvao gledatelje da dođu u što većem broju u subotu.

– Nadam se da će Arena biti puna kao i u sljedeće dvije utakmice protiv Ciudada i Hamburga – izjavio je Manuel Štrlek.

Inače, ulaznice za subotnji dvoboj mogu se kupiti i preko interneta na adresi www.ulaznice.hr