Štrlek: Bodrite nas i dalje kao pred kraj utakmice

Manuel Štrlek

Autor:: Tin Jandrašek 3/1/2010 12:14

-.-Goran Stanzl/ PIXSELL-.-Bijeli lavoviPrvi put u dugoj Zagrebovoj povijesti, probijena je barijera od 15 tisuća navijača koliko ih se okupilo jučer na utakmici protiv Ciudada. No, to ipak nije pomoglo našim rukometašima da iznenade Španjolce.

Gledatelji se još privikavaju na Arenu, a u tome im najviše pomažu vjerni navijači Bijeli lavovi koji su tijekom cijele utakmice bodrili naše rukometaše i pokušavali natjerati cijelu dvoranu da navijaju u isti glas, što se u najvećoj mjeri moglo čuti i vidjeti pred kraj utakmice. I Manuel Štrlek je primijetio kako je Arena u zadnjim minutama ‘eksplodirala’.

– Bilo bi dobro da je bilo cijelo vrijeme kao u zadnjih deset minuta. No, ovo nam je tek četvrta utakmica u Areni. Pozivam navijače da u sljedećoj utakmici tako navijaju cijelu utakmicu – izjavio je za službenu klupsku stranicu Štrlek, koji je tijekom utakmice i sam pozivao Arenu na ‘buđenje’, mašući rukama prema navijačima, među kojima se okupila i skupina veselih Makedonaca koji su također navijali za Zagreb i za svog sunarodnjaka Kiru Lazarova.

Balić: Protiv Hamburga ćemo morati još više trčati

– Dali smo sve od sebe što se tiče želje i htijenja. Slijedi nam HSV, koji nije na razini Ciudada, no svejedno je među najboljima u Europi. Moramo se pripremiti kao za ovu utakmicu, pa što bude – rekao je Manuel Štrlek. Ivano Balić smatra kako je Zagreb imao dobru priliku iznenaditi Ciudad, te žali za izgubljenim bodovima.

– Mislim da smo svi mogli više, iako nije tako loše izgubiti od prvaka Europe s tri razlike – utješno je završio Balić, te se i on okrenuo prema sljedećoj utakmici s Hamburgom.

– Moramo ih dobiti radi sebe, kako bi slavili protiv jedne od najboljih pet momčadi u Europi. Njihova obrana je drukčija od ove Ciudada, idu isturenije naprijed. Protiv njih će trebati još više trčati – rekao je Balić.