Silikonski party s Ciganovićem u glavnoj ulozi

11/22/2009 13:15

-.-Matija Habljak/PIXSELL-.-Sinoć je u Fly baru održan drugi u nizu od četiri Silicon Partyja na kojemu poliklinika Bagatin poklanja tri estetske operacija. Povećajne grudi, liposukcija ili korekcija nosa – to je izbor za sretne dobitnike, a dobitnica je ovoga puta odabrala povećanje grudi.

>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU S URNEBESNOG PARTYJA

Nagradu joj je prigodno uručio Neven Ciganović. S osmjehom na licu, podijelio je s nama veselje za djevojku kojoj će se uveliki povećati samopouzdanje u narednih par mjeseci.

– Nravno da će biti sretnija, blistati će od sreće – radovao se poznati stilist. On, s druge strane, neće više pod nož. Na plastične operacije potrošio je oko 50 000 kuna do sada, dvaput povećavši jagodice, jednom usnicu i jednom korigirajući nos.

– Napravio sam to što sam htio i jako sam sretan zbog toga. Ne sramim se i nema me tko osuđivati. No pod nož više neću jer je to ono što sam želio. Nisam ovisan – objašnjava nam Neven. S njegovim se stavovima slaže i kirurg iz klinike Bagatin.

– Htjeli smo usrećiti neku djevojku ili muškarca koji nemaju dovoljno novca za plastičnu operaciju jer one nisu jeftine. Mislim da ćemo sretnom dobitniku ubrzo povećati samopouzdanje – rekao je Tomica Bagatin, plastični kirurg.

Na partiju pojavila se i bivša misica Ivana Ergić, no prisutni nisu u nju  buljili zbog silikona kao u Nevena, već zbog interesantnog društva. Misica je prošle godine prekinula dugu vezu i od tada se nije pojavljivala u javnosti s muškarcima, no s ovim se nepoznatim gospodinom jako intenzivno družila.

Poglede je mamio i vaterpolist Vito Padovan, no on svoj izgled ne duguje plastičnim operacijama. Vaterpolist koji trenutno igra u Saudijskoj Arabiji nikada nije bio pod nožem.

– Moji su mišići nastali u puno više vremena i puno više znoja- objašnjava Vito.