Proslava rođendana bez šampanjca, torte i glamura

Autor: Mustafa Topčagić 1/16/2010 10:59

-.-FAMA-.-Kultni klub Gjuro 2 proslavio je 20 godina rada, ali u skladu s recesijskim mjerama, bez svečanog programa, rezanja torte, točenja šampanjca i sličnih, donedavno uobičajenih pokazatelja rastrošnosti.

Umjesto toga, drugo desetljeće rada obilježeno je ulaganjem u unutarnje uređenje kluba, s još jednim šankom i VIP separeima. To uključuje i nova pravila ponašanja prema medijima, jer malobrojne celebrities uzvanike nije bilo dopušteno fotografirati dok su sjedili u njima.

Gjuro 2 je imao puno veselijih večeri od ove, otkako se prije 20 godina uselio u prostor na Medveščaku, gdje je bila poznata gostionica Kod Tolovića. Kroz klub su prodefilirali mnogi bandovi s naglaskom na one urbane orijentacije. Održavale su se tu i razne promocije, čak i modne revije, a postao je omiljen i u književničkim krugovima, pa su se tu održavale večeri danas pokojnog pokreta FAK.

Naviku dolaska u Gjuru sačuvao je Hrvoje Šalković, koji je stigao među prvim uzvanicima, s djevojkom Lamijom Alečković. Kao što smo već navikli, odvojeno su došli Nataša Janjić i Joško Lokas, kao i bivši supružnici Anita i Ivica Đuzel, inače poznati kao veliki “brijači” po klubovima. U paru su došli Ira i Dubravko Šimenc te Barbara i Lukas Nola te mlada glumica Ana Maras koja je pokušavala skriti dečka.

Da je Gjuro omiljen među glumcima pokazali su i Marija Borić, Duško Modrinić, Edvin Liverić te redatelj Ivan Leo Lemo. Vjerujemo da ovu večer mnogi pjevači nisu bili na gažama, no njih u Gjuri nije bilo osim Marije Husar i Kristijana Beluhana.

Gjuri želimo još puno rođendana i malo opušteniju atmosferu nego je to bilo na proslavi jubilarne “dvadesetice”.

>>>POGLEDAJTE FOTOGALERIJU