Predstavljena platforma za komunikaciju gradskih službi

U centru Zagrebačkog holdinga, predsjednica Uprave Ana Stojić Deban, predstavila je platformu za komunikaciju gradskih službi

Na inicijativu gradonačelnika Milana Bandića, ustrojene su specijalizirane radne jedinice za interno informiranje i komunikaciju u nepredviđenim, specifičnim, neželjenim i sličnim situacijama na području grada Zagreba.

– Ova podrška znači, da za svaku situaciju koja se dogodi u Zagrebu, sve će naše službe biti bolje informirane i na vrijeme će moći odreagirati. Kroz ovaj centar dobit ćemo potpunu i najbolju informaciju – rekla je Ana Stojić Deban, predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga.

Prije tri godine otvoren je i Pozivni centar koji radi od 0-24 i stalni je servis građanima Grada Zagreba, a uz umrežavanje svih gradskih službi putem ove platforme, informacije će stizati još brže.

– Ovaj centar ima trojaku funkciju. To je prije svega informiranje, alarmiranje i preveniranje. Da bi to mogli, moramo biti na vezi. Ovo bih ja nazvao vrući telefon, a akciju – ništa nas ne smije iznenaditi – poručio je prvi čovjek metropole, Milan Bandić.

A uz ovakav kontakt centar, iznenaditi nas ništa niti ne može!