Poznati pjevaju na humanitarnoj akciji u Gorici

Autor:: Dolores Malivuk 12/17/2009 20:54

-.-www.miss-una.com.jpg-.-Božićni koncerti i doček Nove godine, nisu zaobišli ni naš grad. U organizaciji grada i Turističke zajednice Velike Gorice očekuje se bogat program. Tradicionalni doček organizirati će se na Trgu Stjepana Radića. Ove će godine Velikogoričane zabavljati Maja Šuput i njezin prateći bend. Uz Maju, nastupit će i Boris Ćiro Gašparac. Kao predgrupa svirat će Zakon šutnje. U ponoć, uz besplatni šampanjac i vatromet, Goričani će si čestitati Novu godinu.

Ujedno, 29.prosinca, u Goricu, u organizaciji Grada Velike Gorice i Turističke zajednice te Velikogoričkog-odranskog dekanata , u dvorani Srednjih škola s početkom u 20 sat održati će se koncert pod nazivom, „ Božić u Gorici“.

Novac od ulaznica imati će dobrotvornu svrhu. Sav prihod biti će namijenjen za proširenje odjela predijatrije u velikogoričkom Domu zdravlja. Na koncertu će nastupiti Ivana Kindl, Jacques Houdek, Dražen Kurilovčan, Tamburaški orkestar VGF-a, Boris Ćiro Gašparac itd. Za one najmanje, tužna vijest. Predviđenog klizališta na Trgu Stjepana Radića ipak neće biti. Gradonačelnik Dražen Barišić, odlučio je financije usmjeriti prema projektima koji su gradu od većeg značaja. Tako će se novac predviđen za izgradnju klizališta uložiti u izgradnju, primjerice, trenažne sportske dvorane.