Posjetite najsigurnije mjesto za kupovinu u gradu

Otvoren je 43. međunarodni veliki sajam knjiga Interliber

Foto: PrtScr OTV

Najveća nacionalna književna manifestacija vratila se u Mjesecu hrvatske knjige, na izmaku 2021. koja je proglašena godinom čitanja.

Ovogodišnji 43. Interliber održava se pod posebno strogim epidemiološkim mjerama zbog čega se promovira pod krilaticom “najsigurnijeg mjesta za kupovinu u gradu”. Ulaz na sajam moguć je na blagajnama na Južnom ulazu ZV-a uz predočenje važeće Covid potvrde, a posjetitelji će dobiti jednokratnu narukvicu te ulaznicu za sajam s kojom prolaze kroz mehaničke barijere i ulaze u prostor sajma. Za posjetitelje koji nemaju covid potvrdu organizirano je brzo testiranje na punktu ispred glavnog južnog ulaza, a cijena brzog antigenskog testa je 50kn.

Održava se u paviljonima 5, 6 i 7a, koje će ispunit oko 230 izlagača iz 14 zemalja, a bogatu ponudu s brojnim popustima nude i naši izlagači.

Radno vrijeme Interlibera u utorak, srijedu i četvrtak je od 10 do 21 sat, a petak i subotu od 10 do 22 sata te nedjelju od 10 do 20 sati, a s obzirom na ovogodišnju ponudu koja uključuje beletristiku, krimiće, kuharice i enciklopedije, svatko će moći pronaći nešto za sebe!