Pobjeda nad Zadrom za potvrdu trećeg mjesta

Autor: Boris Matijašević 12/18/2009 16:40

Nakon europske pobejde nad Kijevom u Eurochallenge Kupu, košarkaše Zagreba CO očekuje važna utakmica protiv Zadra u 13. kolu NLB lige. Zagrepčani i Zadrani susjedi su na tablici. Zagreb je treći s omjerom pobjeda i poraza 8-4, dok je Zadar mjesto ispod sa 7-4 ali i utakmicom manje. Uoči susreta trener ‘mrava’ Denis Bajramović vrlo je optimističan.

-.-Ivan Radovic-.-– Očekujemo čvrstu i borbenu utakmicu protiv kvalitetnog protivnika koji je u ovogodišnjem izdanju lige pokazao dva različita lica, jedno kod kuće a jedno na gostovanjima. Optimizam mi budi činjenica da se zdravstveni bilten ekipe popravio. U momčad se vraća Mulaomerović a Dijan i Babić će biti među 12 kandidata za utakmicu. Barać je prizdravio, ali ga nećemo još forsirati, jer još nije fizički ptpuno spreman – izjavio je Bajramović, te dodao

– Među mojim igračima postoji velika želja i motiv da se pobijedi Zadar. Ja samo mogu obećati da ćemo mi dati svoj maksimum, i vjerovati da će to biti dovoljno za pobjedu – završio je trener ‘mrava’.

Utakmica između Zagreba i Zadra u dvorani u Trnskom na rasporedu je u subotu u 16,30 sati.