Oca i sina pronašli smrznute u Augustinčićevoj

Otac i sin

Autor: Boris Cvetković 12/22/2009 13:29

Gorana (51) i njegovog oca Vladimira Štanfelja (76), smrznute su pronašli šokirani susjed i djelatnik Doma za starije i nemoćne osobe, u utorak oko 10 sati u njihovoj kući u Aleji Antuna Augustinčića na Maksimira.

-.-Davor Puklavec/PIXSELL-.-Otac i sin, Goran i Vladimir Stanfelj pronadjeni su mrtvi u svom stanu u aleji Antuna Augustinčića 19.Otac i sin su, najvjerojatnije zbog teško pijanog stanja zaboravili zatvoriti prozore i vrata na kući, što se pokazalo fatalnom pogreškom. Oboje su zbog alkoholizma bili poznati u ulici.

Susjedi, naime neko vrijeme nisu čuli uobičajenu galamu a jučer je po izlasku iz stana jedan od susjeda primijetio da su i prozori i vrata na ekstremno niskoj temperaturi ostali otvoreni. Temperatura se po noći spustila na minus 15.

Zajedno sa djelatnikom Doma za starije i nemoćne ušao je u ledenu prostoriju te ostao šokiran prizorom.

I otac i sin su, zbog problema sa alkoholom bili u postupku dobivanja skrbništva. Isti je stan, prije nekoliko godina gorio, a susjedi su izjavili da su oboje bili poznati po galami i problematičnom ponašanju.

Oboje su preživljavali tako da su im službenici Doma za starije i nemoćne donosili hranu svakoga dana.

Policija je izjavila da nisu pronađeni tragovi nasilne smrti, a tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.