NOVI INCIDENT U AUTOBUSU ZET-a: “Suznih očiju je objašnjavala da nema za kartu za sebe i dijete, ali vozač ju je izbacio”

Vozači ZET-a vrlo često su na lošem glasu. Umjesto da to isprave, novi slučaj koji je s nama podijelila jedna Zagrepčanka, nikako im ne ide u prilog

Foto: Sarah Srdar Žiljak

Iako se ovoga puta ne radi o vozaču na zloglasnoj liniji 268 (Zagreb – Velika Gorica), scenarij je sličan. Prema riječima jedne putnice, vozač linije 234 (Lanište – Glavni kolodovor) izbacio je ženu s djetetom iz autobusa jer nije imala novca za kartu. I ovoga su puta stvar spasili putnici koji su nesretnoj ženi kupili kartu i tako joj omogućili da stigne na vrijeme do svog odredišta.

Pritužbu koju smo primili objavljujemo u cijelosti:

“Danas (subota, 26. kolovoza) na liniji 234 Lanište-Glavni kolodvor, vozač autobusa staje i izbacuje iz autobusa ženu i dijete, vukući ženu za ruku i tjerajući van. Ostali putnici negoduju i ponude platiti za njih, no i to odbija, sve dok nije skočila skupina mladića i počela vikati. Uvode ženu natrag u autobus i plaćaju karte za nju i djete. OK, moramo platiti kartu, ali žena mu suznih očiju objašnjava da nema. Pa zar je to način? Pa tko to sve ne radi u ZET-u?”.