Nives najavljuje drugo izdanje Gole istine

Autor: Bojana Križić 12/29/2009 16:50

-.-PrtScr www.nivescelsius.de-.-Nives Celzijus u S/M izdanjuDan prije Silvestrova na kioscima će se pojaviti novo izdanje autobiografskog izdanja Nives Celzius, nova i još ‘golija’ Gola istina.

Starleta je staro izdanje dopunila i opremila fotografijama, a u izdaje ju biblioteka „Celebrities“ koju na hrvatskoj i ex-yu sceni zajedno pokreću Znanje i Premier Media. I ovo je izdanje uredio Denis Kuljiš, a predgovorom nas je počestio nivesin prijatelj i najeksponiraniji svećenik Zagreba don Anđelko Kaćunko. Vjerojatno će i Nives biti pozvana napisati predgovor u drugom izdanju njegove knjige “Moji topnički dnevnici”.

Sudivši prema uspjehu prvoga izdanja koji je u manje od dva mjeseca prodan u 50 000 primjeraka, biblioteka „Celebrities“ promišljeno je odabrala svog prvog autora, no Nivesin angažman tu ne staje.

– Već početkom iduće godine, uz promocije novog izdanja po cijeloj Europi, planiram završiti novi album na hrvatskom i engleskom, a pregovori za vlastiti show u Njemačkoj pri samom su kraju. – otkriva nam poduzetna starleta koja 2010-u naziva ‘svojom godinom’.