Marko Tolja: Veliki sam ljubitelj životinja

Marko Tolja počastit će zagrebačku publiku odličnim koncertom

Autor: Sarah Srdar 7/14/2010 20:57

-.-Pixsell-.-Pjevač je veliki ljubitelj životinjaMladi riječki glazbenik Marko Tolja uključio se u akciju udruge ‘Prijatelji životinja’ te snimio fotografije za kampanju ‘Obitelj na more a pas na ulicu?’. Kampanja se, kako nam je kazao pjevač, bori protiv napuštanja pasa u ljetnim mjesecima kada svi idu na godišnji odmor.

– Fotkali smo se u zagrebačkom azilu za pse. Pozirao sam sa dva slatka peseka. Bilo je jako zanimljivo i dosta je brzo išlo – objasnio je Tolja dodajući da mu je snimanje bilo jedno super iskustvo te da su odabrali najmirnije pse kako bi mogao pozirati s njima.

Marko je inače veliki ljubitelj životinja te i sam ima psa. Pjevaču inače ovo nije bio prvi put da je surađivao s Prijateljima životinja.

– Prošle godine sam snimio jednu band aid pjesmu za udrugu. Apsolutno ću se i ubuduće angažirati u ovakvim akcijama i rado im se odazivam – kaže Tolja.

Pjevač se nije samo angažirao za plemenite ciljeve, već je angažiran i oko promocije svog albuma ‘Vrijeme briše istinu’.

Naime, Tolja ima dosta gaža diljem cijele obale te kaže da će mu ljeto biti radno. Pjevač je počeo stvarati nove pjesme za treći album koji će uskoro početi snimati.