Marko Tolja tiska majice o Zrinki Cvitešić

Zrinka Cvitešić i Marko Tolja oduševljenji su time kako ih je publika doživjela na pozornici. Od samog početka mjuzikla

Autor: Bojana Križić 12/6/2009 18:55

-.-Branka Tomić-.-Zrinka Cvitešić i Marko Tolja, glavni glumci predstave.Glavne i najmlađe zvijezde mjuzikla Željke Ogreste, Zrinka Cvitešić i Marko Tolja, na afterparty u hotelu Four Roses (bivša Panorama) kasnili u dobrih sat vremena i to zato što je Zrinkina odjeća slučajno ostala zaključana u garderobi.

I dok su već gotovo sve zvijezde razgovarale o uspjehu predstave sa svojim boljim polovicama, fanovima i prijateljima te sedmom silom, Marko je sa Zrinkom čekao ključ. No kad su došli, spremno su iskomentirali svoj modni stil, za početak zanimljivu zamjenu crnke za plavušu na daskama i privatno.

Ma da, dogovorili smo se da ću nositi plavu periku samo da Zrinki ne bi bilo neugodno. Zahvaljujem se svim ondašnjim modnim dizajnerima i stilistima što su osmislili tako odvratnu frizuru! – u šali je rekao Tolja.

– Zaista, postavljanje njegove perike je jedinstven proces koji nam je na početku oduzimao i do 20 minuta. No poboljšavamo se, sad nam treba 17 – odgovara glumica čije je kosa u predstavi pala pod val kokica, pa je na afterpartyju bila nepomično nalakirana.

– Ovu kokoticu trenutno je nemoguće pomaknuti koliko laka ima na njoj. Nije lako bilo ni ovo napraviti, jer isprati s kose kokice kojima se u jednoj sceni prospem po glavi gotovo je nemoguće – objašnjava Zrinka.

Što se odjeće tiče, Zrinka je svoju omiljenu Adidas trenirku u kojoj se pojavljivala na svim dosadašnjim eventima vezanim uz mjuzikl zamijenila smeđom haljinicom s korzetom. Marko, međutim, nije zaboravio ‘starke’.

– One su mi modni fetiš. Imam ih doma bar šest pari i još mi nije dosta – priča nam mladi Riječanin, dok Zrinka otkriva da je zavoljela startasice.

– Odlične su mi za ples. Za mjuzikl sam ih dobila 2 para, ali nadam se da ću se uspjeti ‘ogrebati’ za još koji – veselo će Zrinka.

Razgovor nije mogao proći bez spomena na čuveni scenski poljubac između dvoje mladih zvijezda.

– Ma ja sam ovu ulogu prihvatio samo zbog toga što ću moći ljubiti Zrinku. I danas sam imao sreće – generalna proba omogućila mi je ne samo jedan poljubac, već dva! A sutra, sutra imamo dvije izvedbe i još sutra ću je dvaput poljubiti. Ne samo da ću si napraviti majicu s natpisom ‘Ljubio sam Zrinku Cvitešić’ nego cijelu trenirku! – šalio se Marko Tolja.