Mali svijet velike poduzetnice

Zakoračila je u beauty svijet sa željom savladavanja vještine oblikovanja obrva koncem i uljepšavanja žena, ali i pokojeg muškarca. No, upravo je taj konac bio samo početak njezine poduzetničke priče.

Concetta je djevojka posebnog imena, sretna, topla i pristupačna koja se zapravo ne voli šminkati i u svemu traži ali i vidi prirodnu ljepotu.

Ulaganjem u znanje i razne tehnike uljepšavanja, Concetta danas živi svoj san u kojem se uvijek iznova rađaju nove ideje. Jednom edukacijom za drugom, otvaraju se nove prilike i stvaraju nove ideje i planovi, pa je tako nakon turbulentne pandemijske godine, Concetta krenula u širenje svog znanja edukacijama koje provodi u svom Beauty Studiju.

“Obrve su okvir lica, nešto što se prvo primjećuje i ostavlja prvi dojam. Mogu uljepšati i naglasiti oči, istaknuti prirodan izgled lica, donijeti sklad licu”, kroz osmijeh nam govori Concetta i stiče kako bez podrške supruga i majke ne bi uspjela ostvariti svoje snove.

Napominje kako je za dobar uspjeh potrebna i pozitivna  energiju ali i upornost koja je gura naprijed. Nesebično dijeljenje znanja kolegica iz struke daju dodatan vjetar u leđa i motivaciju ali i podršku koja je na kraju, svima potrebna.