Maja Šuput: Teško je naći ženu kao ja!

Maja Šuput

Autor:: Ivona Đukić 5/28/2011 14:04

Izuzetno simpatična, poznata hrvatska pjevačica koja obara svojim plesnim hitovima već više od 10 godina dala nam je priliku da ju malo uhvatimo između posla, ljubavi i karijere za par pitanja o tim zarukama o kojima svi pričaju i nedavnom titulom kojom je proglašena da je “Kraljica svadbe”.

-.-Press materijal-.-Maja Šuput misli da je za uspješnu vezu seks presudanMajo, da li je istina da si se zaručila za svog dečka Marija Kovačevića?

Ne, to nije istina, nisam još zaručena. S obzirom da sam dugo o ovom poslu, čovjek se navikne na toliko netočnih navoda koje mediji objavljuju, da smatram da više nema ni smisla demantirati glupe natpise.

Postoji li formula za uspješnu vezu?

Naravno da postoji! Svi bi trebali naći ženu poput mene(smijeh).  Mislim da je najbitnije naći nekoga tko te razumije, tko je odan, vjeran, iskren, zabavan. Ako je netko hiperaktivan, treba mu osoba koja će ga smiriti, a ako je nitko pak presmiren treba mu osoba koja će ga malo prodrmati. U mom slučaju, Mario je taj koji me u potpunosti smiruje i zato on i je osoba s kojom trenutno obaram rekord u duljini veze.

Koliko ti je bitan sex za vezu?

Smatram da je sex najbitniji. Nikada se ne bi mogla zamisliti u “savršenoj” vezi sa lošim sexom, samim time veza nikad ne bi mogla ni biti dobra, a kamoli savršena. Svi imamo samo jedan život, nema mi smisla uskraćivati si bilo što, uvijek možeš pronaći točno ono što tražiš i što ti treba.

Po tvom mišljenju, koja bi bila razlika između veze i braka?

Pa recimo u vezi si još uvijek lovina, možda je malo zabavnije, uvijek možeš nekako izmigoljit, dok si u braku čisti ulov.

Planiraš li jednog dana kada odlučiš postati supruga, ostaviti svoje prezime ili ga zamijenit suprugovim?

Ovo je vrlo zanimljivo pitanje, nisam baš previše razmišljala o tome, ali s obzirom da se bavim ovakvim poslom i pošto sam već stvorila iz svog imena i prezimena nekakav brand, mislim da bi ostavila svoje prezime, eventualno nadodala samo suprugovo.
 

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Drži da dobar zabavljač mora znati komunicirati sa svakom  publikomNakon par neugodnih pitanja, prebacili smo temu, i upitali Maju što misli o tome o svojoj novoj tituli “Kraljica svadba”?

Oduševljena sam tom titulom, zaista mi laska. To znači da je potvrđen sav moj trud koji dajem na svim svadbama za koje me angažiraju kao pjevačicu. 

Što kažeš na komentare ostalih pjevača koji omalovažavaju pjevanje po svadbama?

Pjevanje po svadbama omalovažavaju pjevači koji to ne rade, koji nisu zabavljači, ne znaju komunicirati toliko s ljudima i koje zapravo nitko nikad ne zove da dođu pjevati na svadbu. Ti ljudi znaju samo odraditi svoj koncert i završiti priču. Malo izvođača ima toliko energije kao ja, i cjelokupni repertoar pjesama.

Kako izgleda jedna tvoja gaža na svadbi?

Pa jako je bitno ne zasjeniti mladu. Treba znati kome pjevaš, kakvi su ljudi. Bitno je da imaš užasno puno energije, jer treba skakati cijelu noć, dizati atmosferu. Ponekad se čak treba znati i nositi sa pijanim ljudima u sitnim noćim satima, ali to je rijetko.

Što ti je bitnije album ili svadba?

Zapravo su mi najbitniji nastupi. Stvarno svugdje pjevam, od šatora do hotela, i bitno mi je samo da zaradim. Realno, od prodaje albuma nema baš love.