Lana Jurčević: Period škorpiona je moj period

Lana Jurčević na pozornici na Bundeku

Autor: Bojana Križić 11/23/2009 17:29

Lana Jurčević jedna je od najpoznatijih mladih pjevačica na hrvatskoj estradi. Njezina je prošlost doista sjajna, no ona odlučno kreće u budućnost jer ne želi živjeti na staroj slavi. Zbog toga je prigrlila astrologiju koja joj predviđa jako dobar kraj godine.

– Nisam praznovjerna osoba. Nikad nisam bila pobornik takvih metoda – čitanje iz dlana, iz kave, preko karata, vidovnjaci. Astrologija još ajde, ne znam zašto, nekako mi se čini najbezazlenija – priča nam Lana.

Pjevačica je prije mjesec dana završila snimanje spota za pjesmu ‘Miljama daleko’, a trenutno je zauzeta snimanjima spota druge pjesme.

U spotu će doslovno visjeti sa stropa, stoga je totalno posvećena fizičkim i estetskim pripremama.

– Zaista se nadam da će se astrologija pokazati kao dobra metoda. Iako vjerujem u horoskop samo ako je pozitivan – kaže nam Lana te naglašava kako ne bi htjela da joj netko njenu budućnost ‘izreferira’.

– Ne na takav način, jer svoju budućnost najvećim dijelom sama stvaram – objašnjava, a mi joj želimo sreću i na ljubavnom planu, jer nedavno je prekinula s maturantom Janom pa je slobodna kao ptica.