Knego: Cibona nije kontaktirala Giričeka

Gordan Giriček na Players Partyju.

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš 11/9/2010 14:56

Posljednjih dana krenula je priča o tome da bi Gordan Giriček proslavljeni hrvatski reprezentativac mogao prijeći u Cibonu jer ionako je trenutno bez angažmana. Zbog toga smo kontaktirali direktora Cibone da nam on potvrdi i demantira tu vijest.

– Pitao sam trenera Zdravka Radulovića zbog čega je krenula sva ova priča, na što mi je Radulović rekao da su on i Giriček se prijateljski našli na kavi. Ipak su njih dvojica veliki prijatelji jer su i igrali zajedno, a i jedan protiv drugog – rekao nam je Knego.

Dodao je da ni Raduloviću nije jasno zbog čega je potekla ova priča, jer više ne može sjesti s prijateljem na kavi da ne krene nekakva priča o mogućem transferu.

– Ne bi bilo loše da Giriček dođe u Ciboni, ali kontakta između Cibone i njega nije bilo. Ako vidimo da je zainteresiran za dolazak rado ću sjesti i popričati s njim – zaključio je direktor Cibone.

Ukoliko bi Giriček pristao na igranje u Ciboni onda bi to bilo za neku simboličnu cifru jer Cibona trenutno nema novca da plati igrača kao što je naš bivši reprezentativac.