KK Zagreb ponovno pobjeđuje, a trener nezadovoljan

Autor: Boris Matijašević 12/2/2009 14:56

Košarkaši Zagreba vratili su se na pobjedničke staze nakon prošlotjednih poraza u Kijevu u prvom kolu EuroChallenge Kupa, te posebno bolnog (-37) od Cibone u 10. kolu NLB lige.’Mravi’ su sinoć na svom parketu u Trnskom svladali ciparski Keravnos sa 79:73, u drugom kolu EuroChallengea.

Usprkos pobjedi, trener ‘žutih’ Denis Bajramović nije pretjerano zadovoljan jučer viđenim.

– Jedina dobra stvar je pobjeda nad čvrstim i kvalitetnim protivnikom. Keravnos je klub koji puno ulaže u košarku, čemu najbolje svjedoči činjenica da u momčadi imaju samo dva domaća igrača, ostalo su sve stranci – izjavio je nakon utakmice Bajramović, koji je zbog brojnih ozljeda jedva sastavio momčad za utakmicu.

– Moram čestitati mojim dečkima, ipak su izvukli pobjedu. Nakon visokog poraza od Cibone bili smo u debalansu, a sad vidim da se pomalo vraćamo i da ćemo opet biti onaj Zagreb kakvog smo navikli gledati ove sezone – rekao je trener ‘žutih’

Pred početak sezone plan kluba bio je da se u NLB ligi bude među osam najboljih, čime bi se konkuriralo za puno kvalitetniji ULEB Kup slijedeće sezone, a da se u domaćem prvenstvu ide do finalnog natjecanja. No, dosad ostvareni rezultati i trenutna pozicija kluba koji je drugoplasiran u NLB ligi, navijačima su povećali apetite. Trener Bajramović ipak ‘spušta loptu’.

 – Na nama je da idemo korak po korak, bez preskakanja. Prva je na redu utakmica protiv Heliosa u Trnskom koju bi po svemu trebali dobiti – rekao je Bajramović