Kaleb: Kiru ne puštamo za manje od 200 tisuća eura

Kiril Lazarov

Autor:: Tin Jandrašek 6/30/2010 17:27

Iako se proteklih dana po medijima povlačila informacija kako će Pero Metličić preći u Zagreb, a Kiro Lazarov otići u Ciudad, direktor CO Zagreba Bartol Kaleb potvrdio nam je kako su se Španjolci zaista interesirali za zagrebačkog Makedonca, ali da od svega neće biti ništa. Razlog? -.-Slavko Midzor/24sata-.-Kiro Lazarov

Španjolci bili preškrti

– Mi Kiru ne puštamo ispod 200 tisuća eura. Istina je da nam je Ciudad poslao ponudu, no ona je bila daleko ispod tog iznosa – rekao je Kaleb, no nije htio govoriti o točnom iznosu.

Direktor Zagreba dodao je kako je ‘senzacionalni transfer: Kiro za Peru’ bio samo novinski hit, te kako im Ciudad nikada nije ponudio tu opciju.

– Mi smo zaokružili momčad za sljedeću godinu i nema više trgovanja – potvrdio je Kaleb, te dodao kako je Ivano Balić siguran za sljedeću sezonu.

Prema direktorovim riječima, izgradnja Rukometnog doma pokrenula se s mrtve točke. Poznata je nova lokacija, no ne i vremenski rok za izgradnju.

Uskoro dugoočekivani Rukometni dom

– Rukometni dom će se graditi zajedno sa Kongresnim centrom južno od Zagreb Arene, no ta nova dvorana neće koristiti samo rukometašima, jer nakon što se izgradi, teniski turnir Zagreb Indoors moći će se preseliti u Arenu, što je do sada bilo nemoguće, obzirom da su za organizaciju jednog takvog turnira potrebne dvije dvorane – objasnio je Bartol Kaleb koji večeras putuje u Sarajevo na sastanak sa rukometnim čelnicima iz osam zemalja s kojima će raspravljati o pokretanju nove rukometne regionalne lige.