Jurčić: Očekujem napadački Neftchi

Kruno Jurčić

Autor:: Bruno Matković 7/16/2011 14:28

Trener Dinama, Krunoslav Jurčić je istaknuo kako poklanjaju veliku pažnju uzvratnoj utakmici protiv Neftchija.

-.-Damir Krajac / CROPIX-.-– Pripremamo se za ovu utamicu, dajemo joj punu važnost i veliku pažnju. Ja želim da se neke stvari iz prošlosti izbrišu. Pokušavam u tom smjeru djelovati na ekipu – komentirao je Jurčić, te rekao novosti o momčadi uoči odlaska Ademija i Kramarića na pripreme mlade reprezentacije.

– Ademi i Kramarić su otišli na pripreme mlade reprezentacije, došla su dva nova igrača u kadar, jučer su sa nama trenirali. To su Dino Škvorc i Karlo Bučić i oni će u budućnosti biti stalno sa nama. Time smo pojačali konkurenciju u zadnjem redu – rekao je Jurčić.

Na upite novinara hoće li Dinamo čuvati rezultat i igrati zatvoreno, Jurčić je bio odrješit.

– Nema nikakvog čuvanja rezultata, idemo odigrati pravu utakmicu i izboriti prolazak dalje. Nema nikakvih kalkulacija – jasan je bio Jurčić. Kakvu igru očekuje od momčadi koja mora stići veliku prednost i koja igra doma, Jurčić je prokomentirao.

– Neftchi će sigurno izgledati kao u zadnjih 20 minuta u Maksimiru, sa dvije špice. To je odstupanje od njihovog načina igranja. Sigurno će pokušati sa dvije špice dostići ovaj rezultat. Mi ostajemo na istom načinu igre, bez puno mjenjanja – zaključio je Jurčić.