Josipa Pavičić Yo na reviju otišla samo zbog Vita

Autor: Bojana Križić 11/27/2009 12:49

-.-Ivan Radovic-.-U prvim redovima na Dreft Fashion Weeku jedila je Josipa Pavičić Yo sa sinom Vitom. I dok je Josipa konstantno ‘visila’ na telefonu, mali je Vito s veseljem promatrao revije.

Devetogodišnji Vito, Josipin sin iz braka s Markom Cigojem, inače i nije fan modnih revija.

– Ne vodim ga inače po revijama. Bio je samo jednom na Cro-a-porteru i jednoj su manekenki ispale grudi. On je bio prestravljen – objašnjava nam Josipa dodavši da je jučer baš on inzistirao na dolasku.

– Stvarno volimo Suzy i cijenimo njen rad. Vito je jučer doista uživao. Vjerujem da je sad već u godinama kada kada mu gole grudi ne bi nimalo smetale – u šali će Josipa.

Zaista je Vito bio jako zainteresiran za revije. Stalno se okretao prema Suzy Josipović koja je sjedila iza njega te komentirao i postavljao pitanja, na što mu je organizatorica spremno odgovarala.

Kada mu je Suzy rekla da gleda zadnju reviju, bio je vidno razočaran. Nadao se, naime, da će još jednom hodati Simona Gotovac.

– Hoće još jednom proći Simona? Neke su cure bile već puno puta, zašto će ona samo jednom? – pitao je Vito Suzy, i postavio tako jedino pitanje na koje mu nije mogla dati odgovor.