Hodanjem smanjite rizik od bolesti

Na tablama se mogu saznati potrebne metraže od trenutne lokacije do ponuđenih lokacija, potrebno vrijeme za prevaljivanje tog puta kao i kalorije koje će biti utrošene tom šetnjom

Press materijal

U suradnji Grada Jastrebarskog i Turističke zajednice grada Jastrebarskog, a u sklopu Europskog tjedna mobilnosti, 18.09.2018. postavljene su edukativne informacijske table, na kojima su istaknute motivacijske poruke. Njihov cilj je potaknuti javnu svijest i aktivirati građane protiv zagađenja okoliša uzrokovanog povećanjem motoriziranog prometa u urbanim sredinama, a samim time i poboljšati kvalitetu života svih nas.

Na tablama su prikazane lokacije za koje se smatra da su na idealne ture za šetnju. Na glavnom gradskom Trgu postavljen je putokaz s najčešćim lokacijama na koje se građanstvo najviše upućuje automobilima. Tako na tablama možete saznati potrebnu metražu od trenutne lokacije do ponuđenih lokacija, potrebno vrijeme za prevaljivanje tog puta kao i kalorije koje će biti utrošene tom šetnjom.

Press materijal
Press materijal

 

 

 

 

 

 

 

Pozivamo sve naše sugrađene da se upute na glavni gradski Trg.

Parkirajte svoje automobile, odaberite ponuđene lokacije te pješice obavljajte svoje svakodnevne obveze, uz šetnju će te otkrivati nove table sa zanimljivim motivacijskim porukama i novim lokacijama za šetnju.

 

Izvor: http://www.jastrebarsko.hr