HDZ: Gdje je završio novac za komunalne akcije?

Margareta Mađerić

Autor: 9/16/2010 12:57

– Gdje su završila proračunska sredstva koja su bila namijenjena za male komunalne akcije – upitala je na konferenciji za medije Margareta Mađerić, gradska zastupnica HDZ-a.

-.-zagrebancija-.-Ove godine će biti realzirano samo djelić planiranih komunalnih akcijaDodala je da je za ovu godinu planirano 1088 takvih akcija te da je u proračunu trebalo za njih osigurati sredstva. Istaknula je da se ta sredstva ne mogu prenamijeniti za sljedeću godinu.

Dio natječaja bit će na kraju povučeno

– Prema službenim podacima do 1. lipnja realizirano je tek nešto manje od osam posto radova – kazala je Mađerić i nastavila:

– Pitanje je koliko će radova biti realizirano do kraja godine jer je potrebno dva mjeseca da se provede javni natječaj – rekla je Mađerić napomenuvši da će, kada natječaji budu gotovi, vremenske prilike biti nepovoljne za građevinske i druge radove na otvorenom.

Na kraju je Mađerić dodala da su do članova njihove stranke došle informacije da će dio javnih natječaja za male komunalne akcije, koji je sada raspisan, na kraju biti povučen tako da od njihove realizacije neće biti ništa.