Gulić: Maksimirski travnjak posebno nas inspirira

Bernard Gulić u karakterističnom prodoru

Autor: Boris Matijašević 11/20/2009 14:25

Nogometaši zaprešičkog Intera sutra na maksimirskom stadionu gostuju kod Lokomotive. Važna je to utakmica za “žute”, jer igraju s protivnikom od kojeg ih na tablici dijele samo dva boda. Inter je trenutno jedanaesti s a 17 osvojenih bodova, dok su “lokosi” dva mjesta iznad. Bernard Gulić, jedan od stožernih igrača zaprešićke momčadi optimističan je uoči sutrašnjeg sraza

– U zadnje dvije utakmice koje smo igrali kod kuće, protiv Istre i Rijeke, a koje smo morali dobiti “pod mus” ,pokazali smo da imamo karakter i pobijedili. Iako nam sutra sigurno neće biti lako, jer igramo protiv čvrste i kvalitetne momčadi, vjerujemo u pozitivan rezultat – tvrdi Gulić.

Čini se da Gulića i ostatak momčadi posebno inspirira igranje u Maksimiru, otuda i optimizam u njegovim riječima

– U posljednje dvije utakmice koje smo igrali u Maksimiru stvarno smo bili dobri – i protiv Croatie Sesvete i protiv Dinama s kojim smo do pred kraj utakmice držali rezultat 0:0.

Očito nam maksimirski travnjak odgovara, pa se nadamo da će i sutra biti tako – dodao je Gulić na kraju.

Iako je početkom tjedna bio najavljivan, u momčadi sutra ipak neće biti Maria Grgurovića. Osim njega, zaprešićanima će nedostajati Jankep i Jonjić kojem su liječnici jučer ustanovili ozljedu zgloba pa mora na magnetsku rezonanciju. Upitan je i nastup Stipkovića. Doduše, on je jučer normalno trenirao, tako da će neposredno pred utakmicu biti odlučeno o negovom nastupu.